Q-Base 2014 – Creatures of the Night

Op 18 september 2004 lanceerde Q-Dance haar eerste internationale concept; Q-Base. Aan de rand van de gemeente Weeze, net over de grens met Duitsland, werdt een verlaten basis van de Royal Air Force geclaimd als territorium voor wat uit zou groeien tot een legendarisch dag- en nachtfestival. Diehards met een verfijnde en getrainde smaak voor harde en beukende sounds verzamelde zicht dit jaar alweer voor de 11e keer om dit festival wederom te beleven.

Een essentieel en onmisbaar onderdeel van deze festival ervaring is uiteraard de locatie. Het is een setting met een unieke underground sfeer en feeling. Gedurende de dag is het al een speciaal en indrukwekkend schouwspel, maar ’s nachts bloeit het terrein pas echt op. Dan vormen bunkers en ammo units donkere silhouetten, verbonden aan asfalt landingsbanen. Vanaf de plek waar je staat zie je door de bomen duistere gebouwen waar harde geluiden uit ontsnappen.

Dit unieke terrein verkennen is een avontuur op zich. Op 13 september 2014 heb ik het terrein bezocht waar de “Creatures of the Night” hun thuis hebben gemaakt.

Mocht je een foto willen bestellen dan kan dat overigens HIER.

Bron: http://www.q-basefestival.com/

Share
Dit bericht is geplaatst in Partyfoto's met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.