Q-BASE 2013 – Enter The Twilight Zone

Zaterdag om 17.00 uur begon het Q-BASE 2013 – Enter The Twilight Zone en na 14 uur feesten was het zondagmorgen om 7.00 uur alweer afgelopen. Een waardig einde van het harde festivalseizoen voor 2013.

Foto’s zijn ook te bestellen via http://oypo.nl/reiniermeesters

Share
Dit bericht is geplaatst in Foto's, Partyfoto's met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Q-BASE 2013 – Enter The Twilight Zone

  1. Anique schreef:

    Hallo Reinier,

    Mooie foto’s! echter had je meer foto’s van onze groep gemaakt, en ik vroeg mij af of je die misschien nog hebt. De foto die nu online staat is ook mooi, daar niet van. Maar 1 van de gezichten van iemand is niet zichtbaar. Het gaat om de foto’s van Q-base. En de desbetreffende foto is de 15de van onder. Zou je deze misschien naar ons toe kunnen mailen?

    Met vriendelijke groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.